• DOLAR 32.372
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.578
  • ...
İzolasyon fabrikasında yangın
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir köpük fabrikasında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında, fabrikada büyük çapta maddi zarar oluştu.

Edinilen bilgiye göre, yangın Onikişubat ilçesi, Kavlaklı Mahallesi'ndeki Kahramanmaraş Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir köpük ve izolasyon fabrikasında meydana geldi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Fabrikanın tamamını saran yoğun dumana ve farklı noktalarından yükselen alevlere ilk müdahaleyi yapan itfaiye ekipleri fabrika içerisinde yangın yerine yakın 20 ton kimyasal madde olduğu bilgisi üzerine, alevlerin bu bölüme sıçramaması için yoğun gayret sarf etti.

60 itfaiye ekibinin 5’İ merdivenli 30 arazözle, 2 saati aşan müdahalesinden sonra yangın kontrol altına alınabildi. Herhangi bir yaralanma ve zehirlenmenin meydana gelmediği yangında, fabrikanın işletme bölümünde önemli ölçüde maddi hasar oluştu. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA) 













Bu haberler de ilginizi çekebilir