• DOLAR 32.543
  • EURO 34.832
  • ALTIN 2425.148
  • ...
Umut Kervanı Yardım Platformu bölge toplantısını gerçekleştirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yurdun dört bir yanında yaptığı yardım ve hayırlı hizmetleriyle adını   duyuran Umut Kervanı Yardım Platformu, dokuzuncu bölge toplantısını Elazığ`da gerçekleştirdi.

Toplantıda Sivil Toplum Kuruluşlarını mağdurlar için yardım yapmaya çağıran Umut kervanı Yardım Platformu Genel Başkanı Mehmet Sıdık Furkan, “Bugün Elazığ`da dokuzuncu bölge toplantımızı yaptık. Allah`a hamdolsun bu toplantıda arkadaşlarımızla Diyarbakır Sur, Cizre, Silopi ve Şırnak için yardımlar üzerinde durduk. Bu konu hakkında görüş alış verişinde bulunduk.” dedi.   

Umut Kervanı Yardım Platformunun açtığı Sur, Cizre, Silopi ve Şırnak`ta ‘Mağdur olanlara Ensar olalım` kampanyasına da değinen Furkan, “Umut Kervanı Yardım Platformunun açmış olduğu yardım kampanyalarına arkadaşlarımızla görüş birliğine vardık. Bu çalışmaları yapmayı sürdüreceğimize inanıyoruz ve inşallah bu konuda bütün STK`ların da yardımını bekliyoruz. Bu ateşin düşmüş olduğu yerlerde en azından bir damla su olma ümidiyle bu mağdur kardeşlerimize yardım edilmesi için tüm İslami ve insani sivil toplum kuruluşlarından da yardım bekliyoruz. Allah-u Teâlâ şimdiden yapmış olacakları yardımları kabul etsin”. şeklinde konuştu. (Sinan Bilici-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir