• DOLAR 32.519
  • EURO 34.884
  • ALTIN 2478.674
  • ...

KOSGEB Adana Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Şen, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamlayan yeni girişimci gençlere, 3 yıl vergiden muaf 100 bin TL faizsiz kredi ile 50 bin TL hibe verdiklerini söyledi.

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca ile yönetim kurulu üyelerinden oluşan işadamları,  KOSGEB Adana Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Şen`i ziyaret etti.

TÜMSİAD heyetini karşılayan KOSGEB Adana Hizmet Merkezi Müdürü Hüseyin Şen, STK`ların Türkiye açısından önemli olduğunu belirterek, “Bugün KOBİ`lerin gelişmesi ve kurumsallaşması için, çeşitli kurumlar Devlet hibesi, teşvik ve destek imkânları sunuyor. KOBİ`ler, ya da yeni girişimci gençler KOSGEB`e müracaat ettiklerinde veya proje hazırladıklarında yardımcı olmak görevimiz.” dedi.

Girişimcilere sunulan teşvik, hibe ve destek programlarına da değinen Şen, “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini tamamlayan yeni girişimci gençlere, 3 yıl vergiden muaf, 100 bin faizsiz kredi ve 50 bin TL hibe veriyoruz. Bilgilenmek isteyen herkese kapımız açık. Bu hususta personel görevlendirdik” diye bilgi verdi.

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Yakup Kutluca ise “TÜMSİAD ailesi olarak biz, ekonominin motoru olan KOBİ`lerin devlet teşviki,  hibe ve desteklerinden faydalanarak, ülkemizin kalkınmasına ve büyümesine katkı sağlamasını istiyoruz.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)