• DOLAR 32.346
  • EURO 35.132
  • ALTIN 2306.494
  • ...
Mardin`e 10 adet semt sahası yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bazı temaslarda bulunmak üzere Mardin'de bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Mardin Gençlik Merkezi ve 21 Kasım Şehir Stadyumu'nu ziyaret ederek çeşitli spor müsabakaları ve idmanları izledi.

Özel bir otelde sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile basına kapalı görüşen Kılıç, ardından Gençlik ve Spor Bakanlığınca yapımı tamamlanan ve devam eden yatırımları yerinde inceledi.

İnşası devam eden gençlik merkezi, spor salonu ve yüzme havuzu hakkında ilgililerden bilgi alan Kılıç, bu tesislerin tamamlanmasıyla genç ve çocukların hem sosyal hem de sportif anlamda kendilerini geliştirmelerine olanak sağlanacağını belirtti.

21 Kasım Şehir Stadyumu'nun engelli vatandaşlarca ve farklı amaçlarda da kullanılabilecek şekilde düzenleneceğini ifade eden Kılıç, “Stadyumu modernleşmiş haliyle hızlı bir şekilde gençlerimizin, sporcularımızın ve vatandaşlarımızın kullanımına tekrar sunacağız.” dedi.

İl genelinde gençlik merkezi çalışmalarına da devam ettiklerini kaydeden Kılıç, “Farklı ilçelerde farklı yatırımlarımız var, ayrıca semt sahaları yatırımları devam ediyor. Bugün Mardin'de yaklaşık 10 tane semt sahamızın yapımı ile ilgili kararlar aldık. Bu şekilde çalışmalarımıza gençlerimiz, ailelerimiz için zaman ayırmadan devam ediyoruz.” diye konuştu.

Kedi ve Yurtlar Kurumu Mardin Kız Öğrenci Yurdunu da ziyaret eden Kılıç, daha sonra özel bir otelde AK Parti Mardin Gençlik Kollar üyeleri ile bir araya geldi. (M. Salih Keskin – İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir