• DOLAR 32.588
  • EURO 34.781
  • ALTIN 2489.255
  • ...
Kızıltepe`deki patlamanın detayları ortaya çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mezopotomya Mahallesinde köprü bitişiğindeki boş bir alanda dün gece saat 01.30 sıralarında meydana gelen patlamanın detayları ortaya çıktı.

Bomba yüklü olduğu tespit edilen 34 BV 9885 plakalı otomobilin, kontrollü şekilde patlatılması için hazırlık yapıldığı esnada büyük bir gürültüyle patladığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, dün gece Mezopotomya Mahallesinde köprü bitişiğindeki boş bir alanda park halindeki camları kırık şüpheli 34 BV 9885 plakalı otomobilde bomba olduğu tespit edildi. Araç, kontrollü bir şekilde patlatılması için yapılan hazırlık esnasında saat 01.30 sıralarında büyük bir gürültüyle patladı.

Patlamanın etkisiyle 3 yaşındaki İsa Bayat adlı çocuk, başına isabet cam parçalarıyla yaralandı. Kızıltepe Devlet Hastanesinde tedavisi devam eden İsa Bayat`ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Şarapnel parçalarının isabet etmesi sonucu çevredeki birçok evin duvar, kapı ve pencerelerinde hasar oluşurken, patlamada elektrik tellerinin de zarar görmesi sonucu bazı mahallelerde elektrik kesintisi yaşandı.

Sabah saatlerinde patlama yerine gelen olay yeri inceleme ekibi, yaptığı incelemenin ardından hurdaya dönen otomobili çekiciyle kaldırdı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (Mehmet Aslan-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir