• DOLAR 32.329
  • EURO 35.157
  • ALTIN 2306.843
  • ...
SON DAKİKA
Bingöl`de 600 polisle asayiş uygulaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl`de  halka açık yerlerde yapılan asayiş uygulamasında, genel arama, GBT ve kimlik kontrolü yapıldı.

Asayiş Uygulama öncesi basına konuşan Bingöl İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk, Bingöl'ün huzuruna katkı sunmak için halka açık yerlerde ve Yenişehir Mahallesi bölgesinde genel bir asayiş uygulaması yapılacağını belirtti.

Pamuk, “Uygulamaya yaklaşık 600 polis arkadaşımız katılacak ve tüm umuma açık yerlerde, caddelerde asayiş uygulaması yapacağız. Bingöl'ün huzuru için vatandaşlarımıza vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı özürlerimizi iletmek istiyorum." dedi.

Bingöl'ün huzurunun sürekli olması için asayiş uygulamasını yaptıklarını belirten Pamuk,  “Belki vatandaşlara biraz rahatsızlık veriyoruz ama bunun sonunda Bingöl, huzurlu il olsun amacımız bu. Son günlerde huzurlu iller diye bir araştırma yapıldı ve Bingöl, 20. Sırada yer aldı. Amacımız bunu daha yukarılara çıkarmak.Bingöl neden ilk 10'da olmasın. Bingöl'ümüzde yaşayan insanlar bence bunu hak ediyorlar. Özellikle Bingöl ili huzuruyla bölgede imrenilen bir il. Bu amaçla bu akşam 600 polisle ilimizin belli bir bölgesinde genel bir asayiş uygulaması yapacağız. Devam eden günlerde, diğer bölgelerde ve ilçelerde de asayiş uygulamaları devam edecek.” ifadelerini kullandı.

Bingöl İl Emniyet Müdürü Süleyman Pamuk`un açıklamasının ardından İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı 600 polis, uygulama için harekete geçerken, İl merkezinin farklı noktalarında güvenlik önlemleri alındı.  Polisler ekipler halinde merkez Yenişehir Mahallesinin değişik noktalarına dağılarak, kimlik kontrolü, genel arama ve GBT kontrolü yaptı. (Nihat Kanat-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir