• DOLAR 32.501
  • EURO 35.015
  • ALTIN 2435.481
  • ...
Kızılay bölge toplantısı Batman`da yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yerel kapasiteyi arttırmak ve şubeler ile koordinasyonu bir adım öteye taşımak üzere bölge toplantıları düzenleyen Türk Kızılayı Genel Merkezi, Batman ve bölgedeki diğer şubelerle bir araya gelecek. Toplantıda Türk Kızılayı`nın Hedef 2020 Vizyonu ile Stratejik Planını değerlendirileceği ve şubelerin görüşlerinin alınacağı öğrenildi.

Türk Kızılay`ı Batman Şubesi`nin ev sahipliğinde Diyarbakır, Siirt ve Şırnak`taki Türk Kızılayı şubelerinin katılacağı ve bölgenin sorunlarının masaya yatırılacağı toplantıda, Türk Kızılayı`nın yurt içi ve yurt dışı çalışmaları da değerlendirilecek. Toplantıda ayrıca Türk Kızılayı`nın 2020 hedefleri, şube başkanları ve kamuoyu ile paylaşılacak.

Bölgede yapılacak çalışmalarla ilgili önemli açıklamalarda da bulunacak olan Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, yürütülen çalışmalarda gelinen aşama ve hedefler konusunda da bilgi verecek. Şube başkanları ve yöneticilerinden gelen önerileri de masaya yatıracak olan Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri, Türk Kızılayı için ortak hedefleri belirleyecekler.

Toplantının16 Şubat Salı günü, Gap Mahallesinde bulunan özel bir otelde yapılacağı açıklandı. (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir