• DOLAR 32.365
  • EURO 35.043
  • ALTIN 2325.366
  • ...
Suriyeli mültecilere Tıbbı Sekreterlik kursu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (HARÜSEM) tarafından, Suriyeli mültecilerin sağlığını iyileştirme programı kapsamında mültecilere Tıbbı Sekreterlik kursu verildi.

Harran Üniversitesi tarafından Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu (UNFPA) desteğiyle düzenlenen Tıbbı Sekreterlik kursunda 26 kursiyer, eğitimini başarıyla tamamlayarak sertifikalarını aldılar. Kursiyerler, HARÜSEM dersliklerinde düzenlenen programla sertifikalarını Prof. Dr. Zeynep Şimşek ve Doç. Dr. Celal Ağan`dan aldılar.

Bu sertifika programından mezun olan kursiyerlerin, Suriyeli mültecilerin sağlığını iyileştirme merkezlerinde çalışma imkânlarını elde ettiklerini söyleyen Harran Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Celal Ağan, “Eylül ve Aralık ayları arasında süren eğitimle üniversitemiz tarafından Birleşmiş Milletler Nüfus Fonu`nun desteğiyle, Suriyeli mültecilerin sağlığını iyileştirme programı kapsamında, 26 Suriyeli kadın ve erkek mülteci kardeşlerimize Tıbbı Sekreterlik kursu düzenledik. Kursu başarıyla tamamlayan bu kursiyerlerimize sertifikalarını verdik.” dedi. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir