• DOLAR 32.535
  • EURO 34.969
  • ALTIN 2432.14
  • ...
AİÇÜ`den idari personeline gelişim semineri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AİÇÜ 6. Gelişim Semineri, IC Hotels Santai'de düzenlendi.

3-7 Şubat tarihleri arasında gerçekleşen seminere AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, IC Vakfı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Meral Dinçer, Genel Sekreter Ali Balkis, Daire Başkanları ve idari yöneticiler katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan IC Vakfı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Meral Dinçer, “Gelişim seminerlerinin her sene tekrarlanmasından büyük gurur duyuyoruz. Gelişim Seminerlerinin olumlu katkılarına çok inanıyor ve tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz. IC Vakfı olarak önümüzdeki süreçte de üniversite ile işbirliğimizin devam edeceğini ifade etmek isterim.” diye konuştu.

Gelişim seminerlerinin önemine dikkat çeken AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan şöyle konuştu: “Akademik personeller kadar idari personeller de üniversitelerin belkemiğini oluşturmaktadır. Biz bugün herkesin övgü ile bahsettiği bir eğitim kurumu haline geldiysek, bu sizlerle yürüttüğümüz ekip çalışmasının neticesidir. Biz üniversite olarak personelimizin mesleki ve kişisel gelişimine büyük önem veriyoruz ve bu sene 6.sını düzenlediğimiz seminer ile sizlerin mesleki anlamda daha yetkin hale gelmenizi diliyoruz. Başarı sırrının birlik ve berberlik içinde çalışmaktan geçtiğine olan inancımızla, bu seminerin düzenlenmesine büyük katkı sağlayan Sayın İbrahim Çeçen Beye, IC Vakfı Müdürü Yrd. Doç. Dr. Meral Dinçer'e ve emeği geçen tüm vakıf çalışanlarına teşekkürlerimi sunuyorum.”

Gelişim semineri kapsamında, Protokol Kuralları, 4734 Sayılı Kamu İhale Kanunu, 4735 Sayılı Kamu İhale Sözleşmeleri Kanunu, YÖK Mevzuatında Disiplin Soruşturması, YÖK Mevzuatında Ceza Soruşturması ve YÖK Mevzuatında Öğrenci Disiplin Soruşturması hakkında uzmanlar tarafından eğitim verildi.  

3 gün süren seminer karşılıklı plaket sunumu ve katılımcılara sertifika verilmesi ile sona erdi. (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir