• DOLAR 32.612
  • EURO 34.851
  • ALTIN 2491.596
  • ...
Gümüşhane`de Mesai Dışı Diş Poliklinik Uygulaması
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gümüşhane`de Şehit Ebe Kevser Ceylan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde mesai dışı poliklinik uygulaması başlatıldı.

Konu hakkında basını bilgilendiren Şehit Ebe Kevser Ceylan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dr.Yunus Yalçın, mesai saatleri içerisinde diş tedavilerini yaptırmaya fırsat bulamayan hastaların saat 17.00-20.00 saatleri arasında düzenlenen mesai dışı diş poliklinik uygulaması hizmeti sayesinde tedavilerini çok rahat yaptırabileceklerini belirtti.

Ağız ve diş sağlığı hizmetlerini daha fazla insana ulaştırmak amacıyla mesai dışı diş poliklinik uygulamasına başladıklarını ifade eden Dr.Yalçın, "Hastalarımızın mesai dışında müracaat etmesiyle gün içerisindeki hasta yoğunluğu azalacağından, daha çok hastaya, daha konforlu hizmet verebileceğiz. İşyerinden izin alamayan, gün içerisinde hastaneye gitmeye zaman ayıramayan hastalarımız, mesai dışı çalışma uygulamasıyla diş tedavilerini rahatlıkla yaptırabilecekler. Sağlık Bakanlığımızın hasta memnuniyetini artırmayı amaçlayan bu hizmetini Şubat ayı itibarıyla başarılı şekilde uygulamaya başladık. Vatandaşlarımızı bu faydalı ve hizmet odaklı uygulamadan yararlanmaya davet ediyorum." şeklinde konuştu.

Dr.Yalçın, ayrıca acil durumlar için gece saat 24.00'e kadar sürdürülen nöbet uygulamasının da kesintiye uğramadan devam edeceğini sözlerine ekledi. (Yusuf Bingöl - İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir