• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
IHO Ebrar yetimlere giyim yardımında bulundu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi Hollanda'da bulunan ve Avrupa`daki hayırseverlerin yardımlarıyla dünyanın değişik ülkelerindeki yardıma muhtaç yetim, öksüz, kimsesiz ve mağdur insanlara yardım ulaştıran İHO-EBRAR, Türkiye`nin birçok yerinde fakir ve muhtaçların umudu olmaya devam ediyor.

Uluslararası yardım kuruluşu IHO-EBRAR, Umut Kervanı Platformu üyesi Gaziantep Umut-Der aracılığıyla ihtiyaç sahibi 30 yetime giyecek yardımında bulunarak yüzlerini güldürdü.

Gaziantep Umut-Der tarafından daha önce de kendilerine gıda yardımında bulunduğu aileler, çocuklarıyla beraber ihtiyaç duydukları giyecekleri mağazaya bizzat giderek kendileri seçip aldı.

Yetim ailelerin giyecek ihtiyaçlarının giderilmesinden dolayı İHO-Ebrar yetkililerine teşekkür eden Gaziantep Umut-Der sekreteri Nihat Bakşi, Avrupa`da faaliyet yürüten İHO-Ebrar`ın dernekleri aracılığı ile 30 fakir çocuğa toplamda 3 bin TL değerinde giyim yardımında bulunduğunusöyledi.

İHO-Ebrar`ın yardımlarını alan muhtaç aileler ise kendilerine yardımda bulunan İHO-Ebrar yetkililerine teşekkür edip, dua ettiler. (İbrahim Koçyiğit-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir