• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
PKK`li magandalar bir kadını ağır yaraladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Diyarbakır`ın Sur ilçesi ile Şırnak`ın Cizre ilçesindeki operasyonları protesto etmek amacıyla çıkan olaylarda bir kadının yüzüne isabet eden kurşunla ağır yaralandığı belirtildi.

Alınan bilgilere göre, Bağlar ilçesi Yunus Emre Mahallesi 929. Sokak Başaran 3 Apartmanında ikamet eden B.B. isimli kadın saat 19.00 sıralarında PKK`li oldukları belirtilen bir grubun sokak ortasında havaya ateş açması sonucu yüzüne aldığı mermi ile yaralandı.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, oturduğu binanın damına çıkan çocuğunu indirmek isteyen B.B isimli kadın, o esnada PKK`li oldukları belirtilen magandaların havaya rast gele ateş açması sonucu yüzüne kurşun isabet etti.

Yüzüne isabet eden mermiyle ağır yaralanan kadın, çevredekiler tarafından olay yerine çağrılan ambulansla önce özel bir hastaneye ardından ise Dicle Üniversitesi Hastanesine sevk edildi.

Öte yandan PKK`li oldukları belirtilen  3`ü kadın, 1`i erkek olmak üzere 4 kişilik bir grubun, hastaneye gelerek aileye,  kadının yüzüne isabet eden merminin polise ait olduğunu söylemeleri yönünde baskı kurdukları belirtildi.

Ameliyata alınan kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Kentte bugün yaşanan olaylarda 17 yaşındaki Mahmut Bulak da başına isabet eden kurşunla hayatını kaybetmişti. (M. Hüseyin Temel- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir