• DOLAR 32.572
  • EURO 35.035
  • ALTIN 2427.138
  • ...
Ağrı`dan çatışmaların mağduru halka yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri illerinde yaşanan çatışmalarda mağdur edilen halk için Beşir-Der Ağrı Temsilciliği tarafından yardım kampanyası başlatıldı.

Beşir-Der Temsilcisi Umut Oğur, yardım kampanyasının 2 hafta süreceğini, bu kapsamda toplanacak yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştıracaklarını ifade etti.

Umut Oğur, "Çalışmamıza start verdik. Çalışmamız iyi gidiyor şu anda. 2 hafta bu kampanyamız sürecek. Bu süre içinde bir TIR yardım malzemesi toplayıp göndereceğiz inşallah. Kampanyamızın kapsamında gıda ve giyecek malzemeleri toplayacağız. Ağrı halkı bu zamana kadar başlattığımız çalışmalarda desteklerini esirgemediler. Çünkü bu tür konularda halkımız duyarlıdır. Yakın bir zamanda Suriye'de mağdur olan halk için bir TIR yardım malzemesi topladık. Bu ve benzeri çalışmalarda hamdolsun yalnız kalmadık. Şimdi bu bölgelerimiz için çalışmamızı başlattık, mağdur olan kardeşlerimize Ensar olacağız inşallah.” dedi.

“Eğer bu misyonu yüklenmez isek kardeşliğimizin bir anlamı kalmaz.” diyen Oğur, “Bugün Diyarbakır, Şırnak gibi illerde bu olaylar var. Yarın İstanbul'da olur, Ağrı'da olur. Hiç belli olmaz. Başımıza gelmeden bizler mağdur olmuş insanlara el uzatalım. Dünyanın her tarafından insanlar, Müslümanlar mağdur olmakta. Bu mağduriyetlere bir nebzede olsun merhem olabilelim." diye konuştu. (Ömer Adıgüzel - İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir