• DOLAR 32.406
  • EURO 35.247
  • ALTIN 2324.282
  • ...
Cenazeyi karşılamaya giderken kaza yaptılar: 3 ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bitlis`in Norşin (Güroymak)ilçesinde otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu aynı aileden 3 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, kaza bu gün sabah saatlerinde Norşin-Muş Karayolunun 17`inci kilometresinde meydana geldi. Henüz sürücüsünün ismi öğrenilmeyen 34 AU 2130 Plakalı otomobil, karşı yönde gelen Reşit Yıldız`ın kullandığı 49 J 1245 plakalı minibüs çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobilde bulunan Tekin Ertükarslan olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Dölşahan ve Zufinaz Ertükarslan olay yerine çağrılan ambulansla Bitlis Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılara yapılan tüm müdahalelere rağmen, Dölşahan ve Zufinaz Ertükarslan kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Araçta sıkışan yaralılar AFAD ekipleri tarafından çıkarılarak Bitlis, Muş ve Norşin Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerine gelen yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Otomobilde bulunanların Muş Havalimanı`na gelecek olan bir yakınlarının cenazesini karşılamak için Mutki ilçesinden geldikleri öğrenildi.

Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yol, yeniden trafiğe açılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi. (Şükrü Tontaş- İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir