• DOLAR 32.56
  • EURO 34.928
  • ALTIN 2441.129
  • ...
Adana`da silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana`nın Seyhan ilçesinde kimliği belirsiz bir kişi, tartıştığı araç kiralama işi yapan Mehmet Salih Aktürk (29) ile kardeşi Özkan Aktürk'ü (27) tabanca ile vurarak kaçtı. Olayda Özkan Aktürk hayatını kaybederken, ağır yaralanan ağabeyinin ise tedavisi sürüyor.

Olay, dün 22.30 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, araç kiralama işi yapan Mehmet Salih ve Özkan Aktürk kardeşler ile kimliği belirsiz bir kişi arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine tabancasını çeken saldırgan, Aktürk kardeşlere kurşun yağdırarak olay yerinden beyaz renkli otomobili ile kaçtı.

Çevredekiler tarafından özel bir hastaneye kaldırılan kardeşlerden Özkan Aktürk ilk müdahalesinin ardından Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesine sevk edildi. Göğsüne kurşun isabet ettiği öğrenilen Özkan Aktürk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Karnından, dizinden ve ayağından yaralanan Mehmet Salih Aktürk`ün ise tedavisinin sürdüğü, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Görgü tanıklarının ifadesinin ardından çevredeki kamera görüntülerini incelemeye alan polis,  bir kardeşi öldüren diğerini de yaralayan saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. (Ayhan Kaya- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir