• DOLAR 32.594
  • EURO 34.874
  • ALTIN 2505.159
  • ...
Gümrük ve Ticaret Bakanı Elazığ'da
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Elazığ Valiliği ve Belediye Başkanlığına ziyaretlerde bulundu.

Bu sabah 09.30 sıralarında Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu’nu makamında ziyaret eden Bakan Tüfenkci, daha sonra AK Parti Elazığ il teşkilatını ziyaret etti. Öğle namazını Elazığ’ın İzzet Paşa Camii’nde kıldıktan sonra Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmazı makamında ziyaret etti.

Belediyedeki toplantıya ise Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Elazığ AK Parti İl Teşkilatı Başkanı Ramazan Gürgöze, Elazığ AK Parti milletvekilleri Tahir Öztürk, Ömer Serdar, Ejder Açıkkapı ve Elazığ İl Genel Meclisi üyeleri katıldı. Buradaki toplantıda Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz göreve geldikten sonraki süre içinde yaptığı çalışmaları anlattı.

Bakan Bülent Tüfenkci burada yaptığı açıklamalarda, “Kimi belediyeler çukur açar o çukurlarda insanların hayatına son verirler, kimi belediyelerde hizmet yapar. Bazı belediyeler bütçeden ciddi bir kaynak alır ama oradaki vatandaşa hizmet etmeyi kendine zül addeder.  Oradaki vatandaşların yaşam hakkına, seyahat hakkına, esnafların aş derdine hepsine çukur kazar. İşte AK Parti ile diğer belediyelerin arasındaki fark bu. İnsanlarımızın refah pasatasından daha yüksek pay alabilmesi için gerek merkezi hükümet, gerek yerel yönetimler, gerek milletvekilleri ile birlikte hareket ettiğimizde ilimizin daha iyi olmaması için hiçbir neden yoktur.” dedi. (Ebubekir Yavuz- İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir