• DOLAR 32.533
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2436.948
  • ...

6 bin 538 üyeli Ağrı İli Süt Üreticileri Birliği ile Vakıfbank Ağrı Şubesi arasında yapılan “Tarımkart” anlaşmasının süt üreticilerini rahatlatacağı belirtildi.

Tarımkart ile ilgili Birlik Başkanı Selahattin Aktaş ve Vakıfbank Ağrı Şube Müdürü Kadir Saydın arasında anlaşma yapılarak bu kapsamda tarım alanında çiftçilere büyük kolaylık ve ödemelerinde rahatlık sağlayacak uygulama hayata geçirildi.

Uygulamanın hayata geçirilmesi ile mutlu olduğunu belirten Süt Üreticileri Birliği Başkanı Selahattin Aktaş, "Üyelerimize yaptığımız tohumlama hizmeti, hayvan kayıtlarını tutma, besi ve süt çiftliği hazırlama projelerine ek olarak Tarımkart`ı kullanımını üyelerimizin hizmetine sunmaktan çok büyük bir mutluluk duymaktayım. Bu uygulamanın tüm çitçilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Vakıfbank Ağrı Şube Müdürü Kadir Saydın da bu konuyla ilgili şu açıklamada bulundu: "6 ay ya da 1 yılda geri ödeme seçenekleriyle çiftçimize soluk aldıracak Vakıfbank  Tarımkart uygulamasının bu kadar büyük bir camiaya hitap etmesinden mutluluk duyuyorum. Tarımkart sahiplerinin tohum, gübre, yem, tarım alet makineleri alımında taksitli ödeme imkânı sağlıyor. Aynı zamanda çiftçilerimiz bu kartla nakdi kredi kullanabileceklerdir. Vakıfbank olarak Türkiye`nin en batısında ne imkân ve destekleme yapılıyorsa en doğusu Ağrı ilimizde de aynı ölçüde imkânlardan yararlanabilmeleri için üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz." (Ömer Adıgüzel - İLKHA)