• DOLAR 32.562
  • EURO 34.991
  • ALTIN 2438.709
  • ...
İşte okulların tatil olduğu iller
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

KOCAELİ

Kocaeli'de olumsuz hava şartları nedeniyle anaokulları ile ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime 1 gün ara verildiği açıklandı. Kocaeli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kocaeli genelinde eğitim-öğretime 1 gün süreyle ara verildiği duyuruldu. Yapılan açıklamada, "Meteorolojik verilere göre; yoğun yağmurun ilerleyen saatlerde kar yağışına dönüşeceği; 18.01.2016 Pazartesi, gün boyu kar yağışının devam edeceği anlaşılmıştır. Bu nedenle; kar yağışının araç trafiğinde ve yaya ulaşımında yol açabileceği olumsuzluğa ve mağduriyete yer vermemek amacı ile il genelinde; anaokulları; ilk, orta ve liseler ile (rehabilitasyon merkezleri dahil) eğitim ve öğretime 18.01.2016 Pazartesi günü, bir gün süre ile ara verilmesi uygun görülmüştür. Aynı gün kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan, engelli ve hamile personel idari izinli sayılacaktır" denildi.

SAKARYA

Sakarya Valiliği'nden yapılan açıklamada taşımalı sistemdeki öğrencilere bir gün kar tatili verildi. Sakarya Valiliği'nden akşam saatlerinde yapılan açıklamada, 18 Ocak Pazartesi günü il ve ilçelerde taşımalı sistemdeki öğrencilerin kar tatili yapacakları belirtildi.

MANİSA

Manisa'nın Demirci ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verilecek. İlçe merkezinde sağanağın ardından başlayan kar yağışı, ulaşımda aksamalara neden oldu. Çok sayıda hasarlı trafik kazası meydana gelirken belediye ekipleri yolları açık tutabilmek için kar temizleme çalışmaları yapıyor.

MUĞLA

Muğla'nın Kavaklıdere ilçesinde kar yağışı nedeni ile ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.

BALIKESİR

Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde yoğun kar yağışı sebebiyle okullar bir gün süreyle tatil edildi. Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde akşam saatlerinde başlayan şiddetli kar ilçe merkezi ve bağlı mahalleleri kısa sürede beyaza bürüdü. Yoğun kar yağışı sebebiyle ilçeye bağlı bazı mahallelerin yolları kapanırken, kar yağışının ilçenin tamamını etkisi altına aldığı öğrenildi.

YALOVA

Yalova Valiliği etkili olan kar ve tipi yüzünden yarın il genelindeki okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.
Valiliğin aldığı bu karar, Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü'nün internet sitesinden duyuruldu.

TEKİRDAĞ

Tekirdağda ile ilçelerinde etkili olan kar yağışının ardından valilik kararıyla il genelinde tüm ilk ve orta dereceli okullarda eğitim öğretime yarın 1 günlüğüne ara verildi.

SİVAS

İlçede sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle Kangal İlçe Hıfsızzıha Kurulu'nun aldığı karar neticesinde ilk ve orta dereceli okullarda yarın eğitime ara verildi.
Ayrıca kamuda çalışan hamile ve engelli personeller de idari izinli sayılacak.

BAYBURT

Demirözü Kaymakamı Zihni Yıldızhan, yaptığı açıklamada, fırtınanın ilçe genelinde akşam saatlerinden itibaren etkili olmaya başladığını söyledi.

Meteorolojik verileri de dikkate aldıklarını belirten Yıldızhan, "Fırtınanın bu gece ve yarında etkili olacağı beklentisi var. Bu nedenle yarın ilçe merkezi, bağlı belde ve köylerimizde eğitim öğretime ara verme kararı aldık. Yine engelli ve hamile kamu çalışanlarımızda bir gün idari izinli sayılacak" dedi.

ÇANAKKALE

Çanakkale Valiliği, bugün il genelinde tüm okullarda eğitime ara verilmesini kararlaştırmıştı. Gün boyunca devam eden kar yağışı nedeniyle, tatilin uzatılması gündeme geldi. Yapılan değerlendirmede, kar yağışının yoğun şekilde etkili olduğu Biga, Yenice ve Gelibolu İlçelerinde ilk ve orta dereceli okulların tamamı, Çanakkale il merkezi ile Lapseki ve Gökçeada ilçelerinde ise taşımalı eğitime tabi olan öğrenciler için okullar Salı günü de tatil edildi.

DENİZLİ

DENİZLİ`nin Çameli İlçesi`nde dün gece başlayan kar yağışı etkili oldu. Kar kalınlığı 20 santimetreye ulaşırken, eğitime bir günlüğüne ara verildi.

KIRKLARELİ

Kırklareli'nin Kofçaz İlçesi'nde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bugün ara verildi.    

Ajanslar

Bu haberler de ilginizi çekebilir