• DOLAR 32.319
  • EURO 35.11
  • ALTIN 2299.719
  • ...
ASÜ`de "Batının Sömürüsü ve İslami Gençlik" konferansı yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Aksaray Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenecek konferansa Araştırmacı Yazar ve Strateji Düşünce Analiz Merkezi Başkanı Abdulkadir Turan konuşmacı olarak katılacak.

Aksa Gençlik Topluluğu başkanı Hamdullah Er, programla ilgili yaptığı açıklamada “Aksaray Üniversitesinde eğitim gören Müslüman gençler olarak gerçekleştirdiğimiz bu etkinlikleri, işgal edilmiş ortamlarımıza ve zamanlarımıza el koyma ve kurtarma eylemi olarak görüyoruz. Yaşadığımız zamanda Müslüman gençlerin  sorumluluğunun ne derece arttığının farkındayız, zihinsel olarak kuşatılmışlığımızın farkındayız, bunun için sorumlu olduğumuzu düşünüyor ve bunun gereği olarak bu konferansı düzenliyoruz. Son derece anlamlı ve önemli olan bu konferansa, tüm öğrenci arkadaşlarımızı, hocalarımızı ve duyarlı halkımızı davet ediyoruz” dedi.

“Batının Zihinsel Sömürüsü ve İslami Gençlik” konulu konferans, Aksaray Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Konferans salonunda  22 Aralık    Salı günü saat 14: 00 da başlayacağı, programda bayanlara yer ayrıldığı ve halktan katılmak isteyenlerin de programa iştirak edebileceği belirtildi. . (Ömer Yıldırım-İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir