• DOLAR 32.371
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2325.427
  • ...
Kahta`da örnek doktora teşekkür plaketi verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kahta Devlet Hastanesi'nde çalışan Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Can Demirel'in hastalarına karşı duyarlılığı ve titiz çalışmasından dolayı, Kahta halkı tarafından takdirle karşılandı.

Kahta Devlet Hastanesi Çocuk Polikliniğinde hem hasta hem de hasta yakınlarına gösterilen ilgi ve alakadan dolayı memnun kalan Kahta'daki hasta ve hasta yakınları, memnuniyetlerini dile getirmek için Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Demirel'e plaket verdi.

Hasta ve hasta yakınları adına teşekkür plaketini esnaf Murat Yürekli verdi. Yürekli, hastalar  adına Dr. Ali Demirel`i ziyaret ettiklerini kaydederek, “Gerçekten güzel hizmetleri olan doktorumuzdan Kahta halkı olarak çok memnunuz. Gelen hastalarına kendi evladıymış gibi bağrına basıp tedavi ediyor. Çok iyi ilgileniyor. Bundan dolayı kendisine bir plaket verdik. Allah kendisinden razı olsun. Allah uzun ömür versin. Hizmetlerinin devamını getirsin inşallah.” İfadelerini kullandı.

“Doktorun bu duruşu sadece hastanede kalmıyor.”

Hastalarına büyük ilgi gösteren doktoru plaket ile ödüllendirmenin Kahta halkı için bir borç olduğunu belirten Eğitimci Yazar Ayhan Aktan ise, “Yaklaşık bir yıldır özverili bir şekilde çalışmakta olan Uzm. Dr. Ali Demirel Bey'e, Kahta halkı adına plaket verdik. Hocamız, gerçekten plaket ve benzeri ödülleri hak etmiştir. Halk arasında da çok bahsediliyor. Halk, ondan çok memnun olduklarını söylüyor. Onu çok methediyorlar. Doktorumuzun alçak gönüllülüğü, mütevaziliği, çocuklara gösterdiği sevgi ve alaka, hasta yakınlarını gerçekten etkilemiştir. Doktorumuzun bu duruşu sadece hastanede kalmıyor. Mesai saatleri dışında da devam etmekte. Hastalarına büyük ilgi gösteren doktorumuzu plaket ile ödüllendirmek Kahta halkı için en büyük gereksinimdir. Çünkü o daha fazlasını hak ediyor.” şeklinde konuştu.

“Kahta halkının böyle doktorlara ihtiyacı var”

Kahta halkının böyle doktorlara ihtiyacı olduğunu belirten Eğitimci Adem Yavuz ise, “İlçemiz  böyle bir doktora sahip olduğu için çok şanslı. Çünkü Kahta halkının gerçekten böyle doktorlara ihtiyacı var. Çocuklarımıza ve bize göstermiş olduğu ilgi ve alaka bizi çok memnun etmiştir. Allah kendisine uzun ömürler versin. Bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Plaketi almanın kendisini mutlu ettiğini belirten Çocuk Hastalıkları Uzmanı Dr. Ali Can Demirel ise, “Amacım bütün insanlara hizmet etmektir. Ben de Kahta'da görev yapmaktan memnunum. Bu sizin iyiliğiniz, sizin güzelliğinizdir.” diyerek plaketi verenlere teşekkür etti. (Ö. Faruk Aydın/Aydın Evren-İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir