• DOLAR 32.373
  • EURO 34.987
  • ALTIN 2326.13
  • ...
Batman`da öğrenci kavgası: 8 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman merkezde bulunan Endüstri Meslek Lisesi ile Batman Anadolu Lisesi öğrencileri arasında futbol turnuvası karşılaşmasında kavga çıktığı iddia edildi. Bıçaklar ve muştaların kullanılan kavgada 8 öğrenci yaralandı.

İddialara göre dün futbol turnuvası karşılaşmasında öğrenciler arasında tartışma yaşandı. Bugün öğle saatlerinde ise Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi oldukları belirtilen bir grup Batman Anadolu Lisesine giderek orada bulunan öğrencilerle kavga etti. İki öğrenci grubu arasında yaşanan kavgada biri ağır olmak üzere 8 öğrencinin yaralandığı belirtildi.

Batman Anadolu Lisesi bahçesinde bıçak  ve muştaların kullanıldığı kavgada Rıdvan D. (16), Hüseyin T. (16), Doğan S. (16), Furkan Ö. (17), Mehmet A. (17), Yavuz Ç. (16), Abdullah T. (16) ve Ömer B. (16) isimli öğrenciler yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla Bölge Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, yaralılardan Hüseyin T. isimli öğrencinin durumunun ağır olduğu ve ameliyata alındığı öğrenildi.

Öte yandan bazı öğrenci velileri, okul yönetiminin ve emniyetin duyarsızlığının olayın yaşanmasına sebebiyet verdiğini, emniyet ve okul idaresine kavga öncesi okul dışında kalabalık bir gurup olduğu haberinin verildiği iddia etti.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (M. Sait Çelik – İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir