• DOLAR 32.645
  • EURO 34.856
  • ALTIN 2495.949
  • ...
Mardin OSB'den Kızılay'a kan bağışı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kan Bağışı Hayat Kurtarır sloganıyla kan toplayan Türk Kızılay’ının bu seferki durağı Mardin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) oldu. OSB yönetin kurulu üyeleri, Kızılay’a kan bağışında bulunmamın mutluluğu yaşadıklarını söylediler.

Kan bağışında bulunan Mardin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Başkanı Nasır Duyan, kan bağının her kesin yerine getirmesi gereken insani bir görev olduğunu söyledi.

OSB Başkanı Duyan, “ Felaket, kaza, doğum, hastalık gibi çok zor zamanlarda ihtiyaç duyulan kanın, normal zamanlarda tedarik edilmesi için herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum. Kan ihtiyacı insani bir durumdur. Zengin-fakir, yaşlı-genç, kadın-erkek herkese lazım olabilir. Zor durumda olan kişilerin yardımına koşmak, büyük bir erdem ve toplumsal bir görevdir. Yatırım, üretim, ihracat ve istihdama katkıda bulunan sanayicilerimiz, kan bağışında bulunarak önemli bir sosyal sorumluluk görevini de yerine getirmenin sevincini yaşamaktadır. Bu görevi yerine getirmemize vesile olan Kızılay’a teşekkür ediyoruz.” dedi. (M. Salih Keskin – İLKHA) 













Bu haberler de ilginizi çekebilir