• DOLAR 32.315
  • EURO 35.118
  • ALTIN 2291.07
  • ...
Emekliler Derneği'nde kavga: 2 yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi’ne gelen bir grup ile dernek yetkilileri arasına çıkan kavgada 2 kişi yaralandı.

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi’ne gelen bir grup emeklinin istifa etmek için gittikleri dernek merkezinde kavga ettiği iddia edildi.

Başka üyelerin adına hazırlanmış dilekçelerin kabul edilmemesi üzerine arbede yaşandığını iddia eden Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, dernekte olmadığı sırada büroya gelen 12 kişilik grubun tartışma çıkarıp kavga ettiklerini ileri sürdü. Ekmen, kavgada derneğin 2’nci Başkanı Seyfettin Ülgey ve dernek yöneticilerinden yönetici Selim Altunkaynak’ın darp edilerek yaralandığını belirtti.

Saldırıya tepki gösteren Ekmen, şöyle konuştu: “İstifa etmek isteyenlerin dilekçelerini yürürlülüğe koyuyoruz. Ancak başkası adına getirilen istifa dilekçelerini kabul etmek gibi bir durum söz konusu değildir. Bu yasalara aykırıdır. Başkası adına hazırlanmış ve imzalanmış bir istifa dilekçesini kabul edersek suç işlemiş oluruz. İstifa etmek isteyen kişi dilekçesini kendisi getirmediği sürece kabul etmemiz mümkün değildir. Böyle bir şeyin kabul edilebilir bir yanı yoktur. Saldırıyı gerçekleştirenleri lanetliyor ve kınıyorum.”

Yaralılar ambulans ile hastaneye kaldırılırken, olayın yaşandığı Türkiye Emekliler Derneği’ne gelen polis soruşturma başlattı. (M. Fatih Akgül - İLKHA)













Bu haberler de ilginizi çekebilir