• DOLAR 32.386
  • EURO 35.085
  • ALTIN 2326.429
  • ...
Batman'da "Temel İlk Yardım Eğitimi" verildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personellerinden oluşan 30 kişiye, gruplar halinde "Temel İlk Yardım Eğitimi" verildi.

Resmi Gazetede yayımlanan, sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanunun uygulanmasına ilişkin yönetmeliğin ilgili maddesinde yapılan değişikliğe istinaden, İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi'nin talimatlarıyla AASH Şube Müdürlüğü eğitmenleri tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü personeline "Temel İlk Yardım Eğitimi" verildi.

Eğitim sonunda yazılı ve uygulama sınavını başarıyla geçen katılımcılara ilk yardım sertifikaları İl Sağlık Müdürü Dr. İhsan Bodakçi'nin de katıldığı törenle takdim edildi.

Törende konuşan Dr. İhsan Bodakçi, “İl Sağlık Müdürlüğü olarak tüm vatandaşlarımıza temel ilk yardım bilinci kazandırmak en önemli misyonlarımızdan biridir. Bu misyonumuz uyarınca değişik hizmet gruplarına yönelik temel ilk yardım uygulamaları eğitimlerimiz sürecektir. Bu eğitimler sonunda ilk yardım bilinci gelişmiş, temel uygulamaları kolaylıkla yapabilen sertifikalı ilk yardımcıları topluma kazandırmak istiyoruz.” şeklinde konuştu.  (İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir