• DOLAR 32.507
  • EURO 34.869
  • ALTIN 2480.286
  • ...
Eğitim Bir Sen`den Genç Meslek Yüksekokuluna ziyaret
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bingöl Üniversitesi ile beraber startı verilen ancak yer problemi nedeni ile Bingöl Üniversitesi Kampüsü`nde eğitimini sürdüren Genç Meslek Yüksek Okulu, Genç`te temin edilen yeni yer ile faaliyete geçti. Çocuk Bakımı ve Gençlik Hizmetleri gibi farklı 8 bölümü bünyesinde barındıran Genç Meslek Yüksek Okulu`nu, Eğitim-Bir-Sen Bingöl 2 Nolu Şubesini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Eğitim-Bir-Sen Bingöl 2 Nolu Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Çaldak başkanlığında gerçekleşen ziyarete, sendikanın başkan yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Çetin, Öğretim Görevlisi Mustafa Altın, Fırat Atan ve Yüksel Bataray da eşlik etti.

Sendika yönetimini, Genç Meslek Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Alaaddin Yüksel ve Müdür Yardımcısı Nesip Demirbilek karşıladı. Ziyarette faaliyete geçen Genç Meslek Yüksek Okul`lunun yeni yeri ve bundan sonra izlenecek eğitim politikası ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genç Meslek Yüksek Okul Müdürü Doç. Dr. Alaaddin Yüksel, “Bingöl Eğitim-Bir-Sen 2 Nolu Sendika`nın ziyareti bizi sevindirmiştir. Yapılan bu ziyaretler sayesinde çalışmalarımızı gözden geçirerek üniversitenin kalitesine kalite katıyoruz. Tamamı akademik personel olan sendika yöneticilerinin ziyareti bizim için çok önemli. Çünkü ziyaret sayesinde fikir alışverişinde bulunuyoruz, eksiklerimiz varsa tamamlıyoruz.” dedi.

Eğitim-Bir-Sen 2 Nolu Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Çaldak ise, “Öncelikle Genç Meslek Yüksek Okulu`nun kendi yerinde yani Genç ilçesinde faaliyete geçmesi bizi sevindirmiştir. Okulun hem Genç halkına hem de öğrencilere hayırlı olmasını diliyorum. Genelde Türkiye, yerelde ise Bingöl`de yetkili sendikayız. Her geçen gün üye sayımızda ciddi bir artış meydana geliyor. Birçok akademisyen ve idari personel sendikamızı benimseyip bizi tercih ediyor. Biz de bu sorumluluğun farkında olarak eğitime katkı sağlamak için elimizden ne geliyorsa yapacağız ve yapmaya da hazır olacağız. Bölgemizde ciddi bir akademisyen personel açığı var. Akademik personel eksikliğinden dolayı üniversitede bulunan birçok bölüm faaliyete geçemiyor Ben tekrardan Genç Meslek Yüksek Okulu`nun hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Yapılan açıklama ve konuşmalarından ardından Eğitim-Bir-Sen 2 Nolu Şubesi yetkilileri, üniversitenin Çocuk Gelişimi Bölümü bünyesinde kurulan uygulama kreşini ve okulun bazı alanlarını da gezdi.   (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir