• DOLAR 32.426
  • EURO 35.01
  • ALTIN 2324.925
  • ...
Siverek`te bir doktor öldürüldü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siverek`te kimliği belirsiz kişi ve ya kişilerce silahlı saldırıya uğrayan Pratisyen Doktor Burhan Çağan Yücel (32) hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre Şanlıurfa merkezde özel bir poliklinikte pratisyen hekim olarak çalışan ve aynı zamanda Sivertek`te vücut geliştirme spor salonu işleten Burhan Çağan Yücel, dün gece saat 23.45 sıralarında Ofis Mahallesi Karagül Caddesi üzerinde bulunan spor salonunu kapatıp evine gitmek istedi.

Spor salonundan yaklaşık 25 metre uzaklaşan doktor uğramış olduğu silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı. Silah sesini duyan mahalle sakinleri olay yerine geldiğinde doktorun vurulduğunu gördü. Mahalle sakinlerinin haber vermesi ile olay yerine gelen ambulans ile Siverek Devlet Hastanesine kaldırılan genç doktor, buradaki tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

3 ay önce evlendiği öğrenilen doktorun cenazesi otopsi için morga kaldırıldı. Sabah saatlerinde olay yerinde incelemelerde bulunan polis, cinayet yeri yakınlarında terk edilmiş bir otomobilde incelemelerde bulundu.

Polis, görgü tanıklarının ifadesi doğrultusunda Burhan Çağan Yücel'in öldüren saldırganın kimliğinin belirlenerek yakalanmasına yönelik çalışma başlattı. (İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir