• DOLAR 32.365
  • EURO 34.979
  • ALTIN 2324.938
  • ...
Avrupa Yetim Der`den öğrencilere kırtasiye yardımı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkezi Avrupa`da olan uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim-Der, Batman`da Umut Kervanı Yardım Platformuna bağlı Umut-Der Batman Şubesi aracılığıyla yetim ve muhtaç yaklaşık 80 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Konu ile açıklama yapan Avrupa Yetim-Der Türkiye Temsilci M. Nurullah Günaydın,  Avrupa Yetim-Der olarak ihtiyaç sahibi ailelere düzenli yardımlarda bulunduklarını belirterek, yaptıkları yardımlardan bir tanesinin de muhtaç ve yetim öğrencilere kırtasiye yardımı olduğunu söyledi. 

Yeni  Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla birlikte öğrencileri de unutmayarak kırtasiye yardımlarında bulunduklarını ifade eden Günaydın,  yetimler başta olmak üzere toplamda yaklaşık 80 ihtiyaç sahibi öğrenciye kırtasiye yardımında bulunduklarını belirtti.

Günaydın, “2015-2016 yeni Eğitim-Öğretim yılı tüm öğrencilerimize hayırlı olsun. Avrupa Yetim-Der olarak her sene olduğu gibi, bu sene de yetimler başta olmak üzere ihtiyaç sahibi öğrencilerimize kırtasiye yardımı  yaptık. Geçen sene Diyarbakır`daki öğrencilerimize yardım etmiştik, bu sene Batman`da Umut-Der aracılığıyla yetim, fakir ve muhtaç ailelerin ihtiyaçlarını bir nebzede olsa giderdik. Bu konuda katkı sunan tüm hayırseverlerden Allah razı olsun, Allah hayırlarını kabul etsin.” dedi. (M.Fatih Akgül-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir