• DOLAR 32.375
  • EURO 34.974
  • ALTIN 2325.621
  • ...
Kızıltepeli gazetecilerden Milli Eğitim Müdürüne hayırlı olsun ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kızıltepe Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Mehmet Halit Solhan, Cemiyetin yönetimi ve üyelerinden oluşan bir heyet, görevine yeni başlayan Kızıltepe ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Az`ı makamında ziyaret etti. Milli Eğitim Müdürü Az`a hayırlı olsun temennisinde bulun heyet, yeni görevinde kendilerine başarılar diledi.

Ziyaret esnasında ilçedeki ücretli öğretmen ataması ve taşımalı eğitim ile ilgili sorular İlçe Milli Eğitim Müdürüne yöneltilerek eğitim ile ilgili sorunların aksamaması için çaba sarf edilmesi gerektiğine dikkat çekildi.

Basın olarak ilçede toplum faydasına yönelik tüm çalışmalara destek vermeyi ilke edindiklerini, ancak olumsuzlukların da giderilmesi için kamu görevlerini yerine getirmekten geri kalmayacaklarını belirten heyet, eğitimin insan hayatında büyük bir öneme sahip olduğunu dile getirdi.

Ziyaretten dolayı memnuniyeti dile getiren Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Az ise şunları söyledi: “Hepimizin görevi Kızıltepe`ye daha iyi hizmet verilmesine katkı sağlamaktır. Eğitimin aksamaması için ücretli öğretmenler önümüzdeki hafta göreve başlayacak. Taşımalı eğitimde yaşanan aksaklık bizim dışımızda cereyan eden bir konudur. İtiraz nedeniyle sorunun KİK`te en kısa sürede çözülmesi için girişimde bulunduk. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da desteği ile eğitimde daha üst seviyelerde başarı elde etmek için çaba sarf edeceğiz.” dedi. (Mehmet Aslan-İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir