• DOLAR 32.609
  • EURO 34.811
  • ALTIN 2496.512
  • ...
Kızıltepe'nin yeni İlçe Milli Eğitim Müdürü göreve başladı.
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mehmet Sabahattin Genç’ten boşalan Kızıltepe İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan, Mardin Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Az, yeni görevine başladı.

Mehmet Ali Az, başladığı yeni görevi sırasında yaptığı açıklamada, “Daha önce Mardin Anadolu Lisesinde müdür yardımcısı olarak görev yapıyordum. Dün itibariyle burada göreve başladım. İnşallah elimizden geldiğince Kızıltepemize, buradaki eğitime katkı sunmaya çalışacağız. Temel amaç ve hedefimiz bu. İnşallah başarılı oluruz. Kızıltepe ilçemiz tabi Mardinimizin en büyük ilçesi potansiyel itibariyle eğitim yönünde de aynı özelliği göstermektedir.” dedi.

Eğitime sağlıklı bir şekilde devam etmenin temel amaçları olacağını vurgulayan Az, “Derslik alanındaki öğrencilerin sayılarını düşürmek, mümkün mertebe öğretmen açığını kapatmak ve eğitime sağlıklı bir şekilde devam etmek temel amacımız olacak. Bu konularda çalışmalar başladı başlatılacak. Bu konudaki eksiklikleri gidermeye çalışacağız.” diye konuştu.

Bir hafta göreve geç başlayacak ücretli öğretmenlerin durumuna da değinen Az, “Toplamda 384 öğretmenimiz, 218 sınıf öğretmeni 166 tane ise branş üzerinde olacak. Ücretli Öğretmenlerimiz şu ana kadar bazı teknik durumlardan dolayı görevlendirmeleri yapılamadı. Gerekli duyuralı sitemiz üzerinden yaptık. İnşallah yarın itibariyle saat 09.00’da sınıf öğretmenlerin, öğleden sonra da branş öğretmenlerinin görev dağılımını yapacağız. Hafta başında ise göreve başlamış olacaklar.” ifadelerini kullandı. (Mehmet Aslan-İLKHA)









Bu haberler de ilginizi çekebilir