• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Netanyahu Acziyet İçinde: “Durum Oldukça Kötü, Bir Çözüm Bulamıyoruz”
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal rejiminin Mescidi Aksa ve kutsal mekanlara yönelik tecavüzlerine baş kaldıran Filistin halkının direnişi karşısında söz bulamayan işgal hükümeti başbakanı; “Durum oldukça kötü, elimizde sihirli çözümler yok” demekten kendini alamadı. Bu sözler aynı şekilde bir hafta içinde fazla kayıp verdikten sonra işgalcinin nasıl bocaladığını, afalladığını ve acziyet gösterdiğini de ortaya koydu.

Siyonist Savaş Bakanı ve İçişleri Bakanıyla basın toplantısı düzenleyen Netanyahu, durumun kötü olduğunu itiraf ederken, soğukkanlı davranan Siyonist topluma teşekkür ettiklerini söyledi.

Siyonist Başbakan yaptığı açıklamada “Hamas, Filistin Yönetimi ve İslamî Hareket`in tahrikleri neticesinde bıçak, taş ve silahlarla yapılan saldırıların zirvesini yaşıyoruz. Bunlar insanları bize karşı kışkırtırken, Kudüs`teki iddialarımızı da yalanlamaktadırlar. Bizler eylem yapan ve buna tahrik edenlere karşı harekete geçeceğiz” dedi.

Fazla gergin olduğu gözlenen Netanyahu açıklamasında, işgal ordusuyla polisinin Batı Yaka`nın her tarafında operasyon yapacağını, eyleme girişenlerin evlerini yıkacaklarını söyledi.

Konuşmasında Hamas`ın yanında 1948'de işgal edilmiş Filistin topraklarındaki İslamî Hareket`e karşı da tedbir alacakları tehdidinde bulundu.

Filistin Haber

Bu haberler de ilginizi çekebilir