• DOLAR 32.345
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2309.178
  • ...
SON DAKİKA
Batman'ın yeni Milli Eğitim Müdürü göreve başladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Batman’a yeni atanan Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, göreve başladı. Müdür Vekili Zübeyir Yılmaz ve Şube Müdürlerinin karşıladığı Aslan’ı, makam odasında eski Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik karşıladı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen karşılaşmada, Çelik yeni Milli Eğitim Müdürü Aslan’a çiçek takdim etti, yeni görevinde kendisine başarılar diledi.

Makamda gerçekleşen karşılaşmada Maarif Müfettişleri Başkanı Abdulhakim Aslan’da hazır bulundu.  Görevi devralan İl Milli Eğitim Müdürü Aslan yaptığı açıklamada, eski Milli Eğitim Müdürü Çelik’e bu güne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Batman’ın yeni atanan İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Aslan, burada yaptığı kısa konuşmada, “Bizim için en önemli değer, insanlara hizmettir. Makamların mevkilerin var oluş nedeni, insanlara hizmettir. Böyle bir anlayıştan bu görevi devraldığım için çok mutluyum. İnşallah bizde bu duygu ve düşüncelerle hizmete kaldığımız yerden devam edeceğiz. Her geçen gün büyüyen ve gelişen bir şehre geldiğimin farkındayım. Daha bu şehre gelmeden, bu şehrin çocuklarını, gençlerini, öğretmenlerini ve sıcakkanlı insanlarını sevdim. Allah güzel ve hayırlı işler yapmayı bizlere nasip etsin.” diye konuştu.  (İLKHA) 













Bu haberler de ilginizi çekebilir