• DOLAR 32.378
  • EURO 34.996
  • ALTIN 2325.675
  • ...
Başbakan Yardımcısı Yılmaz Bingöl`de
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AK Parti Diyarbakır Milletvekili ve Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz bir dizi ziyaret ve açılışlarda bulunmak üzere Bingöl'e geldi. Yılmaz Bingöl`de yaptığı açıklamalarda, Türkiye`nin bir daha 90`lı yıllara dönmeyeceğini söyledi.

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Birileri 90'lı yıllara dönülmek istendiğine ilişkin sürekli açıklamalarda bulunuyor. 90'lı yıllara Türkiye'ye götürmek isteyen, o eski Türkiye'ye götürmek isteyen terör örgütüdür, onun yanında duranlardır. Bizler Türkiye'yi 90'lı yıllara götürmeyeceğiz daha ileriye götüreceğiz. Daha demokratik bir Türkiye yapacağız." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında yapılan eleştirilere de değinen Yılmaz, "Şunun altını çizmek istiyorum ki, AK Parti başlattığı çözüm süreci ile 'bu ülkede ve bu topraklarda kan dökülmesin' istedi. Bugünkü Cumhurbaşkanımız o dönem Başbakan iken, 'gerekirse baldıran zehri içeceğim, gövdemi taşın altına koyacağım' dedi ve bu süreci başlattı. Hiç kimsenin cesaret edemediği, dokunamadığı meselelere dokundu ve birer birer bu meseleleri aşmaya başladı. Cumhurbaşkanımız hakkında da sürekli bir propaganda yapıyorlar. Sanki Cumhurbaşkanımız çözüm sürecine karşıymış, sanki Kürt kardeşlerimize, Zaza kardeşlerimize karşıymış gibi bir hava yaratmaya çalışıyorlar. Bunu da çok bilinçli ve sistemli yapıyorlar.” diye konuştu. (Nihat Kanat-İLKHA) 






 

Bu haberler de ilginizi çekebilir