• DOLAR 32.329
  • EURO 35.092
  • ALTIN 2295.738
  • ...
SON DAKİKA
Gençli muhtarlar dernek kurdu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Genç ilçesindeki 64 köy ve 5 mahalle muhtarı bir araya gelerek ‘Genç Muhtarlar Derneğini` kurdu.

Derneğin kurucu başkanı olan Ragıp Saçık, bir süre önce yapılan 1. Olağan Genel Kurul Toplantısında, üyelerin tamamının oyunu alarak Genç Muhtarlar Derneği Şube Başkanı oldu.

Genç`teki sorunların birliktelik ruhu ile çözülebileceğini belirten Saçık, “Muhtarlar olarak bir araya gelip dernekleştik. Artık ilçemizin ve köylerimizin sorunlarını tek elden ilgili mercilere ileteceğiz. Amacımız halkımıza hizmet etmektir. Bu noktada elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Kronikleşen sorunlara çözüm üretmek için hareket edeceğiz. Muhtarlar olarak ilçemize, mahallelerimize, köylerimize en güzel hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz. Oluşturduğumuz bu sivil toplum örgütü ile de ilçemizin ve köylerimizin sorunlarını, sıkıntılarını birinci ve tek ağızdan yetkililere sunacağız. Çözüm bekleyen sorunlarımızın da takipçisi olacağız.” dedi.

“Muhtarlarımız artık kahve köşelerinde aranmayacak”

İnsanların daha önce, bazı köy ve mahalle muhtarlarını kahve köşelerinde arayıp durduklarını belirten Saçık, “Biz de vatandaşlarımız bize belli bir adresten ulaşsınlar diye dernek büromuzu hizmete açtık. Vatandaşlarımız derneğimizde hem sıcak çaylarını yudumlayacaklar hem de tüm işlerini rahat bir şekilde yapacaklar. Sorunlarını ve sıkıntılarını bizlere rahatlıkla anlatacaklar. İnsanlarımıza daha çok faydalı ve güzel işler yapmak için derneğimizi kurduk.” şeklinde konuştu.  (İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir