• DOLAR 32.332
  • EURO 35.046
  • ALTIN 2285.146
  • ...
Otomobil TIR`a çarptı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Edinilen bilgiye göre, gece saat 04.00`sıralarında D-100 karayolu Körfez Tütünçiftlik kavşağında İstanbul istikametine gitmekte olan V.C. idaresindeki 34 HZ 9910 plakalı otomobil, C.Y.idaresindeki 41 FZ 149 dorse plakalı TIR`a arkadan çarpması sonucu kontrolden çıktı.

Kontrolden çıkan otomobil takla atarak köprü altına doğru 100 metre sürüklenerek durabildi. Otomobil sürücüsü hurdaya dönen araç içerisinde sıkıştı. Kazayı gören diğer sürücüler polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Araçta sıkışan otomobil sürücüsü, vatandaşların da yardımı ile sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Yaralı sürücü 112 sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken TIR sürücüsü de gerekli kontrollerin yapılması için Körfez Devlet Hastanesine götürüldü.

Kazayı anlatan TIR sürücüsü C.Y, normal yolunda seyir halinde iken arkadan hızla gelen bir aracın kendi aracına çarptığını aynadan gördüğünü iddia etti.

TIR arkadan çarpan otomobilden kopan parçaların 100 metre alana dağıldığı görüldü.

Olay yerine çağrılan çekici tarafından kaldırılan araç ve karayolları ekiplerinin yolu temizleme çalışmalarının ardından 40 dakika kapanan D-100 Karayolu İstanbul istikameti ulaşıma tekrar açıldı.

Kaza ile ilgili olarak başlatılan soruşturma sürüyor.   (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir