• DOLAR 32.568
  • EURO 34.73
  • ALTIN 2413.463
  • ...
Polis Aracının Karıştığı Kazada Ölü Sayısı 2 Oldu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kaza, geçen Cuma günü, ilçeye bağlı Yenikarpuzlu Beldesi yakınlarında meydana geldi. İpsala 1'inci Hudut Tabur Komutanlığı 1'inci Hudut Bölüğü Ferre Karakolu gözetleme kulelerinde nöbet tuttuktan sonra birliklerine dönen askerleri taşıyan araç, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkarak Meriç Nehri kenarındaki taşkın önleme seddesinden devrildi.

Ters dönen aracın altında kalan 21 yaşındaki er Mustafa Tuğrul, kaza yerinde hayatını kaybederken, teğmen Davut Başaran ile erler 20 yaşındaki Ahmet Alpyürek ve aynı yaştaki Salih Başak yaralandı. Durumu ağır olan teğmen Davut Başaran tedavi gördüğü Keşan Devlet Hastanesi 3'ncü seviye yoğun bakım servisinde, saat 04.30 sıralarında hayatını kaybetti. Doktor ve askeri yetkililer acı haberi hastanede bekleyen babası Eyüp Başaran ve astsubay olan ağabeyi Mevlüt Başaran'a verdi. Anne Sahure Başaran'ın ise hastalığı nedeniyle gelemediği bildirildi.

CENAZESİ ANKARA'YA GÖNDERİLDİ
Ankara'nın Sincan İlçesi nüfusuna kayıtlı teğmen Davut Başaran'ın cenazesi askeri savcılığın incelemesi ardından Türk bayrağına sarılı tabutta otopsi için Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Hastanesi'ne gönderildi. Teğmen Davut Başaran'ın cenazesinin, yarın Ankara'da düzenlenecek askeri törenin ardından toprağa verileceği bildirildi.

Hayatını kaybeden  24 yaşındaki piyade teğmen Davut Başaran'ın geçen 30 Ağustos'ta harp akademisinden mezun olduktan sonra ilk görev yeri olarak İpsala'ya atandığı belirtildi.

DHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir