• DOLAR 32.563
  • EURO 35.024
  • ALTIN 2423.749
  • ...
Ağrı`ya 2 bin 400 öğretmen atandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

2015-2016 eğitim-öğretim yılının başlaması nedeniyle bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun, Ağrı`ya hizmet için gelen öğretmenlere topyekun sahip çıkılması gerektiğini ifade etti.

Topluma, şehre ve eğitime sahip çıkılmasının önemli olduğunu belirten Dursun," “Okullarımıza karşı aidiyet duygusu, öğrencisiyle, öğretmeniyle, velisiyle bir ve bütün olmak zorundayız. İlimize yeni 2 bin 400 öğretmen atandı. Bunlar ilimize ve bizlere hizmet için gelmekteler. Bunların huzurlu bir ortamda başarılı görev yapmaları için topyekûn sahip çıkmamız gerekir. Onlara bizim kızımızmış, oğlumuzmuş gibi davranmamız gerekiyor. Zaten ilimizin misafirperverliğinden ve kadirşinaslığından hiçbir kuşkumuz yoktur.” ifadelerini kullandı.

Ağrı`da eğitim alanında yaşanan sıkıntılara da değinen Dursun, sözlerini şöyle bitirdi:

“İlimizdeki eğitim hazırlıkları ufak tefek sorunlar dışında tamamlanmıştır. Okullarımızın tamiri yapılmış, boyatılmış, sıraların ve diğer aksanların revizyonu yapılmış, kitaplar masaların üzerinde, öğretmenler atanmış, kömürler alınmış, temel eğitim taşıma ihaleleri bitirilmiştir.  İnşallah çok yakında İŞ-KUR aracılığıyla da okulların hizmetli eksikliği giderildiğinde huzurlu ve sorunsuz bir eğitim yapma imkânımız olacaktır." (Ömer Adıgüzel - İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir