• DOLAR 32.392
  • EURO 35.145
  • ALTIN 2324.16
  • ...
"Ölümlere sevinen kişi insanlıktan nasibini almamıştır"
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde PKK’lilerin saldırısı sonucu hayatını kaybeden Dr. Abdullah Biroğlu için sosyal paylaşım sitesinde;  “Kimse kusura bakmasın bir doktor olarak sevindim, dünya kitap okumuş cahil bir insandan kurtuldu” ifadelerini paylaşan Dr. Selçuk Kılıçkov’a tepkiler gelmeye devam ediyor.

Sağlık Sen Diyarbakır Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, söz konusu paylaşım hakkında yaptığı değerlendirmede, “İddialar doğruysa o insan, insanlıktan nasibini almamıştır” dedi.

Vicdan ehli hiçbir insanın ölümlere sevinemeyeceğine inandığını belirten Ensarioğlu, “Malum kişinin bu paylaşımı yapıp yapmadığını kesin olarak bilmiyorum ama ölümlere sevinen insan,  insan değildir. Kan ve gözyaşının hiç kimseye fayda getireceğini düşünmüyorum. Eğer iddialar doğruysa bu ve bunun gibi insanların insanlıktan nasibini almadığını düşünüyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

Ensarioğlu, “Acıları dindirmek için mücadele veriyoruz ama acıya boğulan taraf biz oluyoruz, yaşanan bu olumsuzluklar sağlık camiamızı derinde üzüyor ama bütün tehditler ve şiddetler Allah’ın izniyle bizi halkımıza hizmet etme noktasında geride bırakmayacaktır.” dedi.

Öte yandan Edirne Halk Sağlığı Müdürlüğü’nün ardından Edirne Tabip Odası da insanlık dışı paylaşımda bulunan Dr. Selçuk Kılıçkov hakkında soruşturma başlattı.

Edirne’nin Süloğlu ilçesinde görev yapan Dr. Selçuk Kılıçkov’a ulaşmaya çalıştıklarını belirten Edirne Tabip Odası Başkanı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, raporlu olduğu için çalıştığı sağlık ocağında kendisini bulamadıklarını, doktorun kendisine ve eşine ulaşamadıklarını, ama konuyla ilgili soruşturma başlattıklarını verilecek cezayla Dr. Selçuk Kılıçkov’un meslekten uzaklaştırılabileceğini ifade etti.  (Yunus Sırat/M.Sıdık Bilge-İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir