• DOLAR 32.399
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.275
  • ...
Gaziantep'te aranan bir zanlı teslim olmamak için intihara kalkıştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Gaziantep’te şüpheli hareketleri ile dikkat çeken şahıs uygulama yapan polisleri görünce üzerinde taşıdığı silahı çekerek bir eve sığınarak intihara kalkıştı. İntihara kalkışan şahısın, aranması olduğundan dolayı yakalanmamak için polisten kaçtığı öğrenildi.

Merkez Şahinbey İlçesi Ulaş mahallesinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, Ulaş mahallesinde uygulama yapan polisler, şüpheli hareketleri ile dikkat çeken Y.Ç’yi durdurarak kimlik kontrolü yapmak istedi. Bir suçtan dolayı aranması olduğu belirtilen Y.Ç, polislerden kaçıp mahalle içerisinde bulunan bir eve girerek üzerine kapıyı kapattı.

Y.Ç üzerinde bulunan silahı polislere doğrultarak teslim olmak istemediğini söyleyerek, yanına yaklaşılması durumunda intihar edeceğini söyledi. Polis mahalleyi abluka altına alırken, olay yerine çok sayıda özel harekat   ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen akrabalarının ve polisin uzun uğraşları sonucu ikna edilen Y.Ç, silahı ile teslim olurken fenalaştı. Y.Ç, olay yerine çağrılan ambulansla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Hastanede tedavi edilen Y.Ç, tedavisinin ardından gözaltına alarak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.  (İbrahim Koçyiğit- İLKHA)





Bu haberler de ilginizi çekebilir