• DOLAR 32.328
  • EURO 35.13
  • ALTIN 2300.783
  • ...
Siirt'te AFAD filosuna 2 yeni araç kazandırıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

AFAD İl Müdürü Ahmet Yıldız, yaptığı açıklamada, İl Müdürlüğünün olası afet ve acil durumlara etkin, hızlı ve zamanında müdahalesi için araç ve ekipman olarak güçlendirilmesi kapsamında iki adet 4x4 araç Devlet Malzeme ofisinden teslim  alındı.

AFAD İl Müdürü Ahmet Yıldız, iki aracın dışında Müdahale Daire Başkanlığınca 81 ilimiz için tam donanımlı Mercedes marka Kentsel Arama Kurtarma aracının, 10 gün içerisinde teslim edileceğini, Yönetim Hizmetleri Daire başkanlığınca sınırlı sayıda makam aracı olarak düşünülen 4x4 aracının da ilimize tahsis edildiğini ve 15 gün içersinde ilimize gönderileceğini ifade etti.

Araç tanıtım programına katılan Vali Mustafa Tutulmaz ise, afet ve acil durumlara karşı her zaman hazırlıklı olmak zorunda olduklarını ifade eden Vali Tutulmaz, arama-kurtarma ekibinin 24 saat, göreve hazır bir şekilde beklediğini belirterek, “İnşallah ekibimize hiçbir zaman görev düşmez düşüncesindeyiz. Çünkü büyük felaketler, deprem ve yangınlara müdahale ediyorlar. Umarım bu felaketler ilimizde ve ülkemizde yaşanmaz” dedi.  (Muhammed Dayan İLKHA)







Bu haberler de ilginizi çekebilir