• DOLAR 32.316
  • EURO 35.131
  • ALTIN 2293.174
  • ...
İpekyolu ilçesinde okul denetimleri yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrullah Yavuzer, ilçede bulunan ve yapımı tamamlanan bazı okulları ziyaret ederek çalışmaları yerinde denetledi.

Van`ın İpekyolu İlçesinde yapımı tamamlanan Gazi İmam Hatip Ortaokulu, Bostaniçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kerim Tuncer İlköğretim okuluna, eğitim ve öğretimin başlamasına kısa bir süre kala denetlemelerde bulunan Yavuzer,  yeni yapılan Gazi İmam Hatip Ortaokulu`nun yeni Eğitim-Öğretim yılına yetişeceğini de belirtildi.

Yavuzer ve beraberindekilerin denetim ve ziyarette bulunduğu Kerim Tuncer İlköğretim okulunun tadilatının devam ettiği, okulun bu yıl ki Eğitime/Öğretim sezonunda açılacağı belirtildi.

Son olarak ziyaret edilen Bostaniçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ise mevcut eksikliklerin tespit edilerek en kısa zamanda giderilmesi için çalışmaların başlatıldığı belirtildi.

Yavuzer, ziyarete bulunduğu 3 okulunda, 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılında hizmet verecek durumda olduklarını, bu okullarında eğitim verecek olmasının bölgede bulunan çocukların okul ihtiyaçlarını büyük ölçüde gidereceğini ifade etti. (Murat Dalgın-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir