• DOLAR 32.43
  • EURO 35.1
  • ALTIN 2324.71
  • ...
HÜDA PAR`dan Denge TV`ye geçmiş olsun ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

HÜDA PAR İl Başkanı Mehmet Emin Doğru ve parti yetkililerinden oluşan bir heyet, önceki akşam çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale gelen Denge TV`ye “geçmiş olsun” ziyaretinde bulundu.

Denge TV Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Sevim, Denge TV Genel Müdürü aynı zamanda Haber Grup Başkanı Nasır Sevim, Haber Müdürü Mehmet Taş ve diğer yetkililer, HÜDA PAR heyetini TV binasının kullanılamaz hale gelmesinden dolayı dışarıda ağırladı.

Denge TV`de çıkan yangınla ilgili bilgi alan Doğru ve beraberindeki heyet, üzüntülerini dile getirerek, yangında can kaybı ve yaralanma olmamasının sevindirici olduğunu ifade ettiler.

Doğru, “Şükür ki yangına zamanında müdahale edilerek, can kaybına yol açmadan atlatılmış. Büyük geçmiş olsun. Allah`u Teala bir daha yaşatmasın inşallah.” dedi.

Doğru, devamla bölgede yaşanan yangının da bir an evvel sönmesini temenni ettiklerini belirterek, “Kimsenin toplumumuza bu acıları yaşatmaya hakkı yok. Bölgemizde fitne çıkarmak isteyenlere Allah fırsat vermesin. Yaşanan olaylardan özellikle sivil halka yönelik saldırılardan büyük üzüntü duyuyoruz. Maalesef bir yerde ateş olunca etkilenmeyen kimse kalmıyor. Allah`tan dileğimiz memleketimize ve bölgemize huzurun bir an önce hakim olmasıdır.” şeklinde konuştu.

Denge TV Yönetim Kurulu Üyesi Fehmi Sevim ve diğer yetkililer, yangının sebebinin henüz ortaya çıkmadığını belirterek, Doğru ve HÜDA PAR heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.  (M. Sait Çelik - İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir