• DOLAR 32.597
  • EURO 34.802
  • ALTIN 2429.804
  • ...
Midyat'ta yüksek lisans kazanan kız öğrencilere valiz desteği
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin’in Midyat ilçesinde, Milli Eğitim Bakanlığına bağlı Midyat Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden, yükseköğrenim kazanan 11 öğrenciye valiz hediye edildi.

Öğrencilere bulundukları destek hakkında açıklama yapan Okul Müdürü Zekeriya Atilla, bu yıl Midyat Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak,  20 öğrencilerine yüksek lisans, lisans ve yükseköğrenim görmeye hak kazandıkları gerekçesiyle 4’üncüsünü düzenledikleri kampanyada, yüksek lisans kazanan 11 kız öğrencilerine valiz hediye ettiklerini söyledi.

Atilla, “Geçmiş yıllara oranla yüksek lisans alanında okulumuz başarısını yüzde yüz artırdı. Bu da bizleri son derece mutlu etmiştir. Her insan, eğitiminin karşılığını almak ister. Bu alanda idareci, öğretmen, okul aile birliği özellikle öğrenci olarak emeğinin karşılığını fazlasıyla almış olmak bizleri çok memnun etmiştir. Her geçen gün okulumuzun değerinin artması bizleri çok memnun ediyor. Biz de çam sakızı çoban armağanı okul aile birliğinin katkılarıyla birer valiz hediye ederek onları ödüllendirdik.” dedi.

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Çocuk Gelişimini bölümünü kazanan öğrencilerden Merve Demirel ise, “Okulumuzun bu desteğinden dolayı çok teşekkür ederim. Bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olduklarını gösterdiler. Emeği geçen okul idaresine ve yetkililere teşekkür ederim.” dedi. (Süleyman Tunç-İLKHA)



Bu haberler de ilginizi çekebilir