• DOLAR 32.565
  • EURO 34.927
  • ALTIN 2434.044
  • ...
IHO Ebrar`ın ilaç yardımını Gazze`ye ulaştı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İsrail tarafından ablukaya alınmış olan mazlum Gazze halkının acılarını hafifletmek için düzenli yardımda bulunan Uluslararası Yardım Kuruluşu İHO-Ebrar, ‘Gazzeli Fakirlere İlaç Projesi‘ kapsamında Gazze`de tedavileri devam eden yaralı ve hastalara ilaç ulaştırdı.

“Gazze halkı acılarıyla yaşamlarını sürdürüyor”

İsrail`in ambargosu yüzünden Gazze`de ilaç sıkıntısı yaşandığını, bulunan ilaçlarında alınamayacak kadar yüksek fiyatlara satıldığını belirten IHO-Ebrar Başkanı Dr. Abdurrahman Alpsoy, “Gazze`de gerek İsrail`in saldırıları gerek olumsuz yaşam şartları nedeniyle binlerce Gazze halkı yaralı ve hasta durumda. Gazzeliler tedavi olacak ilaç bulamıyorlar. Olan ilaçları da yüksek fiyat nedeniyle satın alamıyorlar. Gazzeliler hastalık veya yaralarının vermiş olduğu acı ile yaşamlarını sürdürüyorlar. Hamdolsun Gazzeli hasta ve yaralılara ilaçlarımızı ulaştırdık ve ulaştırmaya devam edeceğiz.” dedi.

“Mazlum ve yetimlere umut olun”

Hayırseverlerden yardım beklediklerini belirten Alpsoy, “Hayırsever halkımızdan isteğimiz yardımlarını esirgemesinler. Bir nebze de olsa yapılacak yardımların mazlum, fakir ve yetimlere umut olacağına inanıyoruz. Bu vesile ile yardımlarını esirgemeyen hayırsever halkımızdan Allah razı olsun.” şeklinde konuştu. (Ali Aslan Işık–İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir