• DOLAR 32.377
  • EURO 35.025
  • ALTIN 2325.861
  • ...
Tatvan`da el sanatları sergisi açıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Tatvan`da Kâğıt Kıvırma ve Filografi kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerler, kurs boyunca yaptıkları ürünleri sergiledi.

Sergini açılışını Belediye Başkanı Fettah Aksoy yaptı. Öğrencilerin biri birinden başarılı çalışmalara imza attığını ifade eden Aksoy, özellikle gençlere ve öğrencilere yönelik olan bu tür organizasyonlara şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada destek olmaya devam edeceklerini kaydetti.

Kurs ve sergi ile ilgili bilgi veren Kurs Hocası Sadiye Hancı ise kursun belediyenin katkılarıyla kültür merkezinde açılıp iki ay devam ettiğini söyledi.

Kursun başarıyla tamamlanmasının ardından yaşları 6 – 17 arasında değişen kursiyerlerin kurs boyunca yaptığı ürünlerin bir gün süreyle sergilendiğini belirten Hancı, “Kursumuz yaklaşık iki ay devam etti. Kursumuza yaşları 6 – 17 arasında değişen yaklaşık 30 öğrenci katılım gösterdi. Bu iki aylık süre zarfında kursta yapılan yaklaşık 75 adet üründe bu gün burada sergiye konuldu. Sergimiz bir süreyle açık kalacak. Ben bu vesileyle bizlerden desteklerini esirgemeyen belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Öte yandan, sergi ziyaretinin ardından Başkan Aksoy tarafından kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere çeşitli hediyeler verildi. (Menderes Beysülen-İLKHA )








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir