• DOLAR 32.33
  • EURO 35.091
  • ALTIN 2296.814
  • ...
Otobanda tehlikeli yolculuk!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Adana Pozantı otobanında seyir halindeki kamyonun arkasına tutunarak yolculuk yapan bisiklet sürücüsünün tehlikeli yolculuğu amatör kameraya takıldı.

Pozantı şehir merkezinden Adana istikametindeki otobanda önündeki kamyonun arka kısmına bir eliyle tutunup diğer eliyle bisikletini süren ismi belirlenmeyen şahıs, adeta canını hiçe sayarak kazaya davetiye çıkardı.

Kilometrelerce yol giden kamyonu bırakmayarak aynı hızla giden bisiklet sürücüsünün tehlikeli yolculuğu, aynı istikamete giden bir aracın sürücüsü tarafından cep telefonu kamerasıyla çekildi.

Hiçbir viraj, iniş ve yokuşa aldırmayarak ölüme davetiye çıkaran bisiklet sürücüsünün akıbeti ise bilinmiyor.

Olayı an be an cep telefonunun kamerasına kaydeden S.Ü, “Otobandan Adana istikametine gidiyordum. Pozantı Şehir merkezinden Otobana giriş yapan önümdeki seyir halindeki kamyonun arkasına 50 yaşlarındaki bir şahıs bir eliyle kamyonun arkasına tutunup diğer eliyle bisikleti sürüyordu. Hayret içinde kaldım. Yaklaşık 3 kilometre boyunca kamyonun hızıyla seyrediyordu. Hiçbir tehlikeye aldırış etmeden adeta ölüme meydan okuyordu. Hiçbir viraj, iniş ve yokuşa aldırmayarak adeta ölüme davetiye çıkarıyordu. Ben de telefonumun kamerasıyla çektim. Daha sonra yollarımız ayrıldı. Adam öldü mü, kaldı mı bilmiyorum.” dedi. (Mehmet Aslan - İLKHA)








 

Bu haberler de ilginizi çekebilir