• DOLAR 32.35
  • EURO 35.141
  • ALTIN 2310.236
  • ...
İznikliler hacı adaylarını dualarla uğurladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Hac vazifesini yerine getirmek için kutsal topraklara gidecek olan hac kafilesi Kara Halil Hayrettinpaşa Camii önünden dualarla  uğurlandı.

 Bursa`nın İznik İlçe Müftülüğünden yapılan açıklamaya göre İznik`ten bu yıl toplam 67 hacı adayının kutsal topraklara gideceği bildirildi.

Diyanet İşleri Başkanlığı ile 38 hacı adayı, özel şirketlerle ise 29 hacı adayı kutsal topraklara gideceği, bu gün gidenlerin ise 6 Ekim 2015 tarihinde  döneceği belirtildi. İznik Yenişehir kapıda bulunan Kara Halil Hayrettinpaşa Camii önünden hareket eden 3. Kafile 6. gruptaki İznikli hacı adayları, Yenişehir Havaalından kutsal topraklara uğurlandı.

Camii İmam Hatibi Nazif Aslan ve Müezzin Kayyım Osman Küçük Hoca`nın okuduğu Kur`an-ı Kerim, ilahi, naat ve dualarla kutsal topraklara uğurlanan hacı adaylarını, yakınları ve dostları yalnız bırakmadı. Yakınlarıyla vedalaşan hacı adayları ve yakınlarının gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.

Hacı adayların içinde bulunan Merve Erva Çömez  adlı isimli 3 aylık bebek hacı adayı, dikkatleri üzerine çekti. (Zeki Aras –İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir