• DOLAR 32.451
  • EURO 34.507
  • ALTIN 2467.74
  • ...
Batman`da `Yaz Etkinliği Bilgi Yarışması` yapıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün desteği ile yaz tatili içinde okullar da öğrencilere yönelik düzenlenen, yetiştirme kurslarının yanı sıra öğrencilere yüzme, piknik, sinema ve çeşitli eğlence yarışmalarını içeren, sosyal aktiviteler kapsamında kültür merkezi konferans salonunda 7 okul öğrencilerinin katıldığı ‘Değerler Eğitimi Bilgi Yarışması` yapıldı.

Bilgi yarışmasına Milli Eğitim Müdür Yardımcısı M. Naci Şemdinoğlu, Şube Müdürü Cemal Konakçı, öğretmenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Bilgi yarışması programında, öğrencilerin yetiştirme kursları süresi içinde yaptıkları, sosyal aktivitelerden derlenmiş fotoğrafların yer aldığı slayt gösterisi izlendi.

Slayt gösterisinin ardından Milli Eğitim Müdür Yardımcısı M. Naci Şemdinoğlu bir konuşma yaptı.

Sosyal etkinlikler kapsamında, Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleşen bilgi yarışmasına 7 okul katıldı.

Her okuldan 3 öğrencinin yarıştığı bilgi yarışması öncesi, öğrencilere yarışma ile ilgili bilgi verildi.

Gültepe, Turgut Özal, Çay Mahallesi, Sabri Ülker, Merkez İmam Hatip, Fatih ve M. Akif İnan Ortaokulu öğrencilerinin katıldığı bilgi yarışmasında, birinciliği Merkez İmam Hatip Okulu alırken, ikinciliği Turgut Özal ve üçüncülüğü Çay Mahallesi ortaokulu aldı.

Bilgi yarışmasının sonunda, dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Bilgi yarışmasının sonunda ayrıca, okullarda yapılan kitap okuma yarışmasında birinci olan Merkez İHL Okulu Öğrencisi Rojda Koluman`a da hediyesi verildi. (İLKHA)












 

Bu haberler de ilginizi çekebilir