• DOLAR 32.522
  • EURO 34.969
  • ALTIN 2434.511
  • ...
Umut Kervanı Ramazan ayı faaliyet raporunu açıkladı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Yaptığı yardım faaliyetleriyle tanınan ve Türkiye genelinde 81 yardım derneğin oluşumuyla faaliyet gösteren Umut Kervanı Yardım Platformu, Ramazan Ayı faaliyet raporunu kamuoyu ile paylaştı. Platform, Ramazan Ayı`nda mağdur ve fakir ailelere bir milyon 379 bin TL değerinde yardımda bulunduğunu açıkladı.

Bir milyon 379 bin 276 TL yardım yapıldı”

Platforma üye 81 sivil toplum kuruluşunun Ramazan Ayı`nda yaptığı çalışmaları bildiren Umut Kervanı Yardım Platformu Genel Başkanı Furkan, “Umut Kervanı Yardım Platformu olarak Ramazan Ayı münasebetiyle mağdur ve fakir ailelere yapmış olduğumuz yardımlar devam etmektedir. Yaptığımız yardım faaliyetlerimizi Türkiye geneli 81 il ve ilçelerde yardım kuruluşuyla birlikte sürdürmekteyiz.  Bu yıl Ramazan Ayı`nda; gıda, giyim, nakdi, kırmızı et, beyaz et, ev eşyası, ayakkabı, temizlik ürünleri, battaniye ve diğer giderler olmak üzere toplam bir milyon 379 bin 276 TL değerinde yardım yapıldı.” dedi.

Hayırsever vatandaşlara teşekkür eden Furkan, ”Yapılan yardımlar hayırsever vatandaşların derneklerimiz aracılığıyla yaptıkları yardımlardır. Bu yardımlara öncülük eden değerli platform üyesi kardeşlerimize ve hayır yapan hayırseverlere çok teşekkür ediyoruz. Hayırlı çalışmalarımızın devamı için üye derneklerimizin yaklaşan Kurban Bayramı`nda özverili bir şekilde çalışacaklarına inancımız tamdır.” ifadelerini kullandı.

Platformun faaliyet raporunda, Ramazan Ayında bin 375 aileye gıda, 3 bin 771 aileye giyim, bin 193 aileye nakdi yardım, 99 aileye ev eşyası,  bin 474 aileye beyaz et, 594 aileye ayakkabı, 250 aileye temizlik ürünü, 50 aileye battaniye ve diğer yardım malzemeleriyle 841 aileye çeşitli yardımların yapıldığı belirtildi. (Mustafa Kaynak/M. Hüseyin Temel - İLKHA)


 

Bu haberler de ilginizi çekebilir