• DOLAR 32.433
  • EURO 34.484
  • ALTIN 2488.112
  • ...
Vali Öztürk veda yemeğinde STK temsilcileriyle buluştu
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Merkeze alınan Bitlis Valisi Orhan Öztürk adına Tatvan ilçesinde veda programı düzenlendi. Organize edilen veda yemeğinde il ve ilçe kamu kurum amirleri, STK temsilcileri, kanaat önderleri ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Vali Öztürk, Bitlis`te güzel günlerinin geçtiğini belirterek herkesten helallik istedi.

Bitlis`te göreve başlarken burada emekli olmak gibi bir niyeti olduğunu belirten Öztürk, “Ben buradaki görevim esnasında emekli olana kadar burada kalmak gibi bir niyetim gerçekten vardı. Çünkü Bitlis`in insanlarını da tanıyınca farklı bir sıcaklık, farklı bir garabet hasıl oluyordu.” dedi.

Öztürk, Bitlis`in hizmet etmeye değer bir yapısı olduğunu, bu vesileyle bugünün işini yarına bırakmamaya çalıştığını ifade ederek Bitlis`i yeteri kadar tanıma fırsatını bulamadığını ancak anlamaya çalıştığını belirtti.

Bitlis`in değerlerine Türkiye`nin ve dünyamızın ihtiyacı olduğuna inandığını ifade eden Öztürk, “Bu potansiyelin bir şekilde hayata geçirilmesine yönelik elimden gelen katkı neyse yapmaya çalıştım. Ama her görevin bir sonu vardır. Bu tayin de bizim için aslında Allah-u Teala`nın bir lütfü oldu. Dünya biliyorsunuz bir ayrılık dünyasıdır. Burada esas olan hemşerilerimizin, insanlarımızın bu anlamda duasını alabilmektir.” diye konuştu.

Son olarak birkaç gün içerisinde bu görevden ayrılacağını hatırlatarak helallik isteyen Vali Öztürk, “Görev süresince hep şunu yapmaya çalıştım. Hakkım yenmiştir ama kimsenin hakkını bilerek yememeye çalıştım. Sıkıntı çekmişimdir ama hiç kimseye kendimden dolayı sıkıntı vermemeye gayret göstermişimdir. Bu anlamda hakkım geçen herkese hakkımı helal ediyorum. Sizler de bana geçmiş hakkınız varsa helal etmenizi rica ediyorum.” ifadelerini kullandı.     (Şükrü Tontaş-İLKHA)










 

Bu haberler de ilginizi çekebilir