• DOLAR 32.374
  • EURO 35.033
  • ALTIN 2326.03
  • ...
Kurşun değil, şarapnel parçası
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel, 20 Ağustos`ta Artuklu ilçesi Yalım Mahallesi'nde yaşamını yitiren Ali Akpınar`ın ölümüne ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Cumhuriyet Başsavcısı Özel, bir kısım yerel ve internet basınında Ali Akpınar`ın ensesinden vurulduğu veya zırhlı araçtan açılan ateş sonucu yaşamını yitirdiği şeklindeki haberlerin gerçek dışı olduğunu aktardı.

Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı nezaretinde kişinin aynı gün ölü muayene işlemlerinin Mardin Devlet Hastanesi`nde yapıldığını belirten Özel, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için kişiye ait cesedin Diyarbakır Adli Tıp Kurumuna gönderildiğini söyledi.

Diyarbakır Adli Tıp Kurumu`nda yapılan otopsi sonucunda kesin ölüm sebebinin şarapnel parçası girişleri ve iç kanama sonucu meydana geldiğinin belirtildiğini kaydeden Özel, otopsi tutanağında silahla ilgili her hangi bir bulgudan bahsedilmediğini ifade etti.

Cumhuriyet Başsavcısı Özel, olay ile ilgili soruşturmanın titizlikle yürütüldüğünü sözlerine ekledi. (M. Salih Keskin – İLKHA)




 

Bu haberler de ilginizi çekebilir